keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mini -kirppispostaus



Kuraa. Vettä. Loskaa. Märkää. Hyi.


Rakastan talvea ja lunta. Rakastan kirpeitä ilmoja ja punaisia poskia. Nautin hangen ratinasta ja ilman puhtaasta tuoksusta. Tänä vuonna tuosta kaikesta sai nauttia alle kuukauden.


Nyt sataa taas vettä, räntää tai kuraa päälle autonrenkaista. Olisipa jo kevät! Alkaisipa nurmi tuoksua, lehdet heräillä ja päivät kirkastua! En malta odottaa!


Vaateongelmahan tässä sitten iski. Toppapuvut ovat oikeasti ihan liikaa tuolla tällä hetkellä. Kengät ja hanskat kastuvat läpi, pää hikoaa karvalakin alla.


Olen ollut vähän väsynyt lähiaikoina. Liikaa asioita saanut osakseni. Ei ole tullut aikoihin liikuttua missään, ei edes kirppareilla. Kerran sinne nyt eksyin erään pakollisen jutun takia, joka oli samalla suunnalla. Kannatti kyllä mennä, koska puolet tarvittavista asioista tuli sitten hankittua tätä kuraloskaa silmällä pitäen.





Tärkein kaikista on nyt kaapissa roikkumassa ja päässyt jopa käyttöönkin. Sain tuossa talvella ystävältäni nuo kurahousut ilmaiseksi. Kiitos! Ja kirpparilla sattui lojumaan saman kuosin takki vain 4,90€! Kylläpäs hymyilytti. Nyt Topilla on iloisen keltaiset ja ihanan värikkäät vaatteet hiekkalaatikolle. Meiltä löytyy myös sininen kuratakki isommassa koossa, kun tämä jää kuitenkin varmaan pieneksi kevään aikana.




Asusteet tuli hankittua ja syksyllä. Ne sopivat onneksi vielä loistavasti. Pipo on ostettu Name Itistä ja hanskat ovat Jonathan merkkiset.








Oli pakko myös ostaa muutama kevyempi takki. Päätin ihan piruuttani, etten pistäkään tällä kertaa hirveästi rahaa näihin. Ostin kirpparilta noin 5e/kpl hintaan kaksi 'halppismerkin' takkia ja ajattelin testailla, että mitä niistä tykkään. Tuo kettutakki on ollut Topin ehdoton suosikki. Poika tykkää tuijotella noita eläimiä ja hokea "pupuja". H&M takki on ollut pari kertaa päällä enkä tykkää istuvuudesta. Eipä se erityisen hienokaan ole sinänsä, mutta ajaa asian. Fleecetakki tuskin menee kovin kauaa, saa nähdä onko edes hihoista sopiva...





Kengistä en vielä tiedä ollenkaan, että mitä kannattaisi hankkia. Tällä hetkellä tuolla märässä menee toistaiseksi talvikengät, jotka ovat Kavat-merkkiset. Kirpparilla tuli toki vastaan vanhat suloiset punaiset kengät, jotka ostin muutamalla eurolla mukaan. Ne saavat olla päällä lähinnä rattaissa, koska ovat jo "valmiiksi tallotut".






Tämän enempää en ole vielä siis hankintoja tehnyt. Viime syksyn pipot ja hanskat sopivat edelleen, kenkiä en jaksa miettiä, kun ei kävele ja haalarin olen saanut jo aikaa sitten tutulta. Haalari on Name Itin 92cm kuorihaalari. Nyt ei sattunut olemaan kunnollista kuvaa tästä, mutta lataan tähän kuitenkin suuntaa antamaan suttuisen ja huonon otoksen.





Tarkoitus on kuitenkin hankkia vielä toinen välikausihaalari, ehkä joku hienostelutakki JOS rakastun liikaa johonkin ja kumisaappaat. Kirppareille siis pitäisi suunnata taas pitkästä aikaa. Niin ja tosiaan, ehkä muutama kenkäparikin voisi tulla ajankohtaiseksi, kun poika lähtee kävelemään... paljon hankittavaa!


Tuli mieleeni yhtäkkiä tässä kirjoittaessa, että olen ilmeisesti hamstrannut aleista joitakin varusteita kevättä varten. En kyllä yhtään enää muista mitä... Ehkä kaivelen ne esiin joku päivä ja teen vähän mittavamman postauksen aiheesta?


Oletteko te hankkineet jo vaatteet kevättä varten?

41 kommenttia:

  1. Juuri äsken kävin päällysvaateikeankassin läpi, jotta muistan mitä meillä on ja mitä ehkä uupuisi ;)

    IHANA keltainen sadeasu, tosi söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ehkä söpöin ikinä! Tykkään tosi paljon :)

      No pääsetkö shoppailemaan? ;)

      Poista
    2. Jotain pientä nyt aina tarvii, Sisulle ainakin väli-välikausihaalari :D ja jotkut lenkkarit. Voimalle ei periaatteessa tarvis mitään, kun on Sisun vanhat, mutta jos jotkut kivat tossut kesään löytyy niin pakkohan ne ois ostaa molemmille samanlaiset - katsellaan siis ;)

      Poista
  2. Mä oon hankkinu kaikki muut paitsi jotkut kengät kuopukselle :) Aattelin ostaa jotkut söpöt Niken tai Adidaksen tennarit ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähänkö semmoset olis tosi söpöt!! Mäki voisin hankkii Addut... mistähän semmoset löytäs? :D

      Poista
  3. Aivan ihana toi keltanen sadevaate ja noi punaset kengät. <3
    Topikin on hurmaava. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi molemmat on unelma löytöjä! ;)

      Niin ja kiitos! Topi on mun oma hurmurini :)

      Poista
  4. Uusi haalari odottaa ja kuravaatteet + kumpparit on ostettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän pitäs ne kumpparit etsiä. Ajattelin crocsit käydä ostamassa :)

      Poista
  5. Meillä on koko arsenaali tuolla odottamassa että toppapuvuista luovutaan: sadehaalari, sadetakki+housut, vk-haalari, vktakki+housut x2, pari kauppatakkia ja läjä kenkiä. Osa viimesyksyisistä vielä mahtuu hetkisen niin siitä johtuen vähän turhankin suuri vaatevarustus. :) Märänkelin kenkinä löytyy goretexit ja parit kumpparit, söpöilykenkinä löytyy Conversen tennarit. Pipoja ja hanskojakin taitaa löytyä riittämiin, ainoat mitkä tarvii ostaa on kurarukkaset mutta en ole löytänyt mistään tarpeeksi pieniä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän niihä vaatteita koskaan voi liikaa olla :D

      Ainakin on varauduttu! Mistä oot niitä hanskoja katsonut? :)

      Poista
  6. Ihanan pirtsakka toi sadepuku!! Tykkään ja keltanen sopii Topsukalle <3

    VastaaPoista
  7. Ihania löytöjä, varsinkin toi keltanen setti ja eka ruskea takki <3 meillä on kevääks jo ulkovaatteet :) yhestä puvusta en tosin tiiä mahtuuko edes enää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä niin <3 Se H&M takki on ihan pläääääh! :D

      Sun pitää kokeilla sitä pukua. Pääset shoppaa sit sopivampaa :D

      Poista
  8. Vitsit kun meilläpäin ei ole mitään kunnon kirppareita! Sä tunnut tekevän ain tajuttomia löytöjä. Ihana Topi kuravaatteet päällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurja ettei ole :/ Ne on kuitenkin niin kivoja paikkoja!!

      Ja kiitos <3 Tulee tehtyä kyllä hyviä löytöjä!

      Poista
  9. Neitile on kevääksi tällä hetkelä kaksi vk-haalaria, toinen isoveljen vanha (vihreä) ja toinen saatu (pinkki-vaaleansininen). Voi olla että ostan kaverilta pois kax-merkkisen vk-haalarin, punasena :). Saekamppeet on viime syksyltä, housuja kahetki, ja kummitäti toi viime syksynä kirppikseltä ihanan takin. Kumpparit löytyy, mutta vähä liian pienessä koossa,joten saadaan kai lainaan kaverilta sopivammat. kevät/kesäkenkiä on muutamat, yhet kirppikseltä ja muutamat Onnin vanhat. Hienostelutakkina saa toimia eräs "villakangastakki". Muuten mennäänki haalarilinjala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaxsin haalarit on kivoja ja toimivia! Suosittelen!

      Kiva, että teiltä löytyy jo valmiiksi kaikkea :) Ei kamalasti joudu asiaa enää miettimään!

      Poista
  10. Aivan ihana tuo sadeasu! :)
    Ihanan pirteän värinen ♥

    VastaaPoista
  11. Sä oot kyllä mahdoton kirppishaukka! Mä harvoin löydän livekirpuilta mitään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän mä taidan olla! :D Kurja jos et löydä :( Pitää tulla joskus auttamaan :D

      Poista
  12. Esikoisella tuo sama sadetakki ja aion säästää sen myös Onnille, niin ihana se on! :)
    Onnilla on jo kaksi keväthaalaria, toinen Eikan vanha ja toinen haettiin postissa eilen (blogissa kuvat). Eikalle vielä pitäisi kevät takki ja haalari löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teiltä löytyy? Toi on kyllä ihana! Kannattaaa säästää! Sopii vieläpä tytölle ja pojallekin....

      Mun pitää mennä sun blogiin vakoilemaan, kiitti vinkistä ;)

      Poista
  13. Noi sadevaatteet!!! ♥♥♥ mahottoman suloinen lapsi!

    VastaaPoista
  14. Sä onnistut kyllä aina löytämään kaikki ihanuudet. . Ihana Topi :)

    VastaaPoista
  15. Äh mua ahdistaa niiiiiin paljon välikausi vaatetus... VIHAAN miettiä pääni puhki mitä sopii pistää hiostavaan, MÄRKÄÄN LOSKAAN, kun ei kuitenkaan ole tarpeeksi lämmin tuolle meidän kaapissa olevalle sadehaalarille..
    Pitäisi vissiin ostaa ne puvun päälle vedettävät ohuet kuravaatteet, jos vaan sais aikasiks... Kumpparitkaan ei varmaa olis pahitteeks kun tuo vintiö juoksee kaikki lätäköt läpi.
    Mä olen vaan ´´fiksuna`` mammana hamstarrut kaikkea ihanaa kuivaa kevättä ja kesää varten ja unohtanut täysin, että ennen sitä olisi selvittävä märästä keväästä, damn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän TOSI hyvin sun ajatuksia. Koska mäkin haluisin ostaa vaan kaikkee kivaa ja hienoa ajatuksella että kyllä se hiekan kestää. MUTTAKUN SE MUTAKIN PITÄÄ KESTÄÄ :D

      Turhauttavaa, mutta liattavaksi ne vaatteet on tehty joten ei tässä auta valitus :)

      Poista
  16. Ihania vaatteit. Meiltä uupuu viel kaik :/

    VastaaPoista
  17. Surullisen näköinen lapsi, joka kuvassa :(

    VastaaPoista
  18. Mä oon hamstrannu ihan liikaa kaikkee ja viime syksyn ulkovaatteet taitaa mennä vielä kevään. Kengät ehkä joudun hankkiin :)

    VastaaPoista
  19. Kivoja ostoksia ja ei tosiaan oo hinnalla pilattuja. :) Mää tänään tajusin, kun lähdin kaverin luona käymään ja neitin "kauppahousut" olivat märät vielä pesun jäljitä, että vitsit mullahan ei oo sopivaa välikausi asustusta neitille. :O Tuo minkä ostin niin on vielä niin suuri ettei sitä kantsi käyttää! Voi apua aattelin ja mun täytyy varmaan ettiä joku kiva jostain, kunhan rahaa saan. Oon nyt käyttäny ulkoillessa toppapukua missä ei oo vielä tullu liian kuuma ja meillä on sellanen kevyttoppapuku tuolla missä ei oo mitään vedenpitävyyttä niin aina pitää kurikset laittaa päälle, mutta sitä en haluu kauppaan laittaa tai mihkään muuallekkaan kuin ulkoillessa vaan käyttää. :D

    VastaaPoista
  20. Ei Topikaan joka sekunti hymyile! Oli tarkoitettu ederlliselle ajolle.
    Oikein suloinen poika<3

    VastaaPoista
  21. ihanat nuo sadevaatteet! :) oon koittanut kirppiksiltä ettiä keltasia sadevaatteita poitsulle, mut tuloksetta! :/

    VastaaPoista
  22. Mä ostin just kirpparilta tollaset samanlaiset kurahousut :) Et haluais myydä tota takkia kun se käy pieneks? :D sopis just syksyllä meidän pojalle.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!