EsittelyTäällä ruudun takana istuu 25-vuotias haaveiluun taipuvainen tyttö.


Hei, olen Anette ja rakastan kirjoittamista!


Operaatio Äiti. -blogi toimii paikkana, jonne voin purkaa ajatuksiani niin hyvässä kuin pahassakin. Äitiys on eräänlainen matka, jonka jokaisen sille polulle astuneen on käytävä. Uusi käännös ja jokainen uusi askel tuo mukanaan paljon opittavaa.

Jaloissani pyörii 10/12 syntynyt pieni ja ihmeellinen poika, joka sysäsi minut tälle tuntemattomalle reitille. En ole valmis äiti, olen vielä hyvin keskeneräinen enkä edes tiedä tulenko koskaan olemaankaan täydellinen. Siitä nimi "operaatio".

Tällä hetkellä tiedän ainoastaan, että äitinä olo on mahtavaa ja haaveilen jo toisesta nyytistä, jonka saisin sulkea syleilyyni. Joskus pelkkä sormien napsauttaminen ei riitä ja matka kohti unelmia voi olla pitkä sekä kivinen. Kun jaksaa vain uskoa, sitä lopulta kuitenkin saavuttaa unelmansa. Vihdoin - tämän vuoden lopulla perheemme kasvaa yhdellä.

Olen ihminen, jolla siintää taivaanrannassa aina utuinen kuva jostakin paremmasta. Milloin se on uusi asunto ja milloin unelma äkkirikastumisesta. Lastenvaatelipastokin tulee uusittua luvattoman monta kertaa. Pinnallisiin intohimoihini kuuluu lastenvaatteet, shoppailu ja listaa lievittämään kirppistely. Voisin käyttää tuntikausia tuijotellen pieniä paitoja ja niihin sopivia housuja.

Avoimuus, nöyryys sekä rehellisyys ovat kuitenkin arvoja, joihin pyrin.


Luonteeltani olen äärettömän ujo ja uusiin paikkoihin lähteminen on mahdotonta ellei joku tule raahaamaan sinne väkisin. Viihdyn hyvin itsekseni, esimerkiksi metsässä kamera kädessä. Kesäinen vesisade, ilta-aurinko tai syksyn kirpeä tuulahdus.. asioita, jotka saavat suurimmankin murheen katoamaan hetkeksi. Sanomattakin varmaan selvää, että rakastan luontoa! En kuulu isoihin joukkioihin, vaan kerään ympärilleni pieniä helmiä, joista pyrin pitämään ikuisesti kiinni. Myönnän, että olen vaikeasti lähestyttävä, mutta ystävyyden syttyessä kuin tahra tapetissa.

Aion luonnollisesti kirjoittaa paljon äitiydestä ja lapsestani; arjesta. Tarkoitukseni on kuitenkin tehdä se omalla persoonallisella tavallani ja elävöittää tekstiä lukuisilla kuvilla. Uusi aihealue, jonka ympärillä postaukset tulevat pyörimään on tämä raskaus. Pidän blogia itseäni varten päiväkirjana, joten aiheet voivat pomppia yhdestä jutusta kolmanteen. En lupaa postata päivittäin enkä lupaa oikeastaan muutakaan. Spontaanius on valttikorttini.

Tulet tätä blogia selailemalla löytämään ihan varmasti juttua eläimistämme, lastenvaatteista, kirpputori -löydöistä, uuden kodin epätoivoisesta sisustamisesta sekä ikuisuus projektista, joka kantaa nimeä laihduttaminen. Avaan suuni myös kipeämmistä asioista.


Jos jaksoit lukea koko esittelyn pitkästymättä, voi olla toivoa, että tulet viihtymään blogin parissa.

Arvostan paljon lukijoitani ja kommentit saavat minut aina todella iloiseksi!


♡ Anette, joka yrittää bloggaamisen ohella olla ÄITI.2 kommenttia:

Kiitos, kun jätät kommentin!