keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Minimint.fi - LoppuunmyyntiPienenä vinkkinä siis lukijoille, että kyseisellä sivustolla tosiaan myydään kaikki tuotteet edulliseen hintaan. Itsekin tuli tilattua onneksi hyvissä ajoin läjä uusia vaatteita Topille.

Monet tuolla sivulla ovat vähän arvokkaampia vaatteita, joita en ehkä uskaltaisi täyteen hintaan kokeilla. Nyt hyvän alen saattelemana päätin liikkua tutuista sekä turvallisista merkeistä muille maille tutkiskelemaan.

Tilasin lähinnä Paul Frankin sekä Nununun tuotteita.Paul Frank <3 Koko 24KK

Nununu <3 Koko 2v

Body on vielä vähän liian iso..

... mutta housut juuri passelit.

Ilman tukea kyykkyyn!

Merkkiä en muista enää enkä löytänyt sivuiltakaan...  Paul Frank

Nununu
Paul Frank <3  Koko 18/24kk

Järkyttävän suloinen haalari!

Snadisti lahkeet nousee nostettaessa.

Tästä kuvasta nousi haloo äityleissä, koska haalarihan on selkeästi pieni.


Paul Frank

Muutaman vaatteen palautin, en jaksanut kuvata. Toinen oli todella nafti ja toinen taas osoittautui tyttöjen vaatteeksi.Näistä mitkä kotiin jäi, olen todella iloinen.

Tällaisia tuli hankittua.

23 kommenttia:

 1. Älä niistä äityleistä masennu! Sen mitä oon seurannu niin siellä on ne muutamat, jotka aina ja tahallaan haluu vaan lytätä toisen.. Nouset tommosten yläpuolelle, äläkä välitä!

  VastaaPoista
 2. mukavia vaatteita... äitylit.... miten sä viitit olla noin roskasessa paikassa? =D

  VastaaPoista
 3. Eikä toi haalari on niiin hieno! :) Itsekin luen äityleitä ja luin kyseisen keskustelun. Kyllä pistää miettimään mikä aikuisten ihmisten päässä voi olla niin pahasti vinksallaan. Ole iloinen hyvistä löydöistä, syytäkin on! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon oikeesti sitä mieltä, että ei kannata kiusata itteään tollasissa nettiryhmissä. Sen tietää, että sieltä tulee lokaa niskaan, teki mitä tahansa. Joten miksi siellä pitää olla? Mun mielestä sieltä ei saa sitä vertaistukea yhtään sen vertaa, että ryhmässä olis jotain mieltä olla. Ehkä jopa toi sun kuvateksti oli kaikessa hauskuudessaan vaan provosoiva noille äitylin idiootille. Täällä sun blogissa on ihania lukijoita, jotka antavat paljon tukea ja apua. Eikö Se riittäisi?:) Tekee vain pahaa katsoa vierestä, kun kerta toisensa jälkeen näitä ikäviä juttuja kuuluu tuolta äityleistä.

  VastaaPoista
 5. Ihana haalari! Ja muutkin vaatteet ovat tosi kivoja. =)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania juttuja Anette! :) ja kiitos vinkistä, menin heti tekemään tilauksen! :D Meille tulee pari Paul Frankin paitaa ja tuttia! Enkä malta odottaa paketin saapumista! Topi on hurjan suloinen! <3

  VastaaPoista
 7. Älä välitä niistä.. Oon kans huomannu tuolla äityleissä et ne muutamat samat naamat aina jaksaa päteä juuri siinäkin popin windfleece tms jutuissa :) Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!

  VastaaPoista
 8. Ihania vaatteita ja Topi on NIIIIIN suloinen noissa kuvissa, en kestä! :)

  VastaaPoista
 9. IHANA HAALARI, ajattelin heti ensimmäisessä kuvassa!! Tosi harmi, kun sinulta meni fiilis :/

  Itse liityin äityleihin silloin, kun siellä oli se monen sadan ketju sypyistä - oli pakko käydä lukemassa ;). Sitten en käynyt ryhmässä enää, mutta niitä juttuja pomppi fb:ssä etusivulleni vähän väliä ja voin kyllä sanoa, että huhhuh. Aikamoinen provo-paikka, koska eihän ihmiset oikeasti voi olla niin tyhmiä/lapsellisia ja vielä äitejä?! Poistuin ryhmästä sitten sen sileän tien, koska tunsin oloni kyllä tooodella vanhaksi ja viisaaksi :D. Vanha oikeasti olenkin, mutta en niinkään viisas - en kuitenkaan tarvinnut ryhmää itsetuntoni pönkittämiseen.

  Anette, et tarvitse sitä ryhmää <3 :)

  VastaaPoista
 10. ihana toi huppari ja ruokalappu :P

  VastaaPoista
 11. Suloinen poika ja ihania vaatteita! Ymmärrän kyllä, että into laantui :( Äityileissä on se inside-jengi, joka rääpii ja "ihan hyvällä/huumorilla" armotta laukoo, ja sitten heidän myötäilijänsä, jotka komppaavat. Heidän tapansa/mielipiteensä on se oikea, he ovat muiden yläpuolella ja voivat sieltä naureskella ja dissata "alempiarvoisiaan". Tulee yläasteen kiusaajatyttöjen jengi mieleen.

  VastaaPoista
 12. Ihania vaatteita! :D
  Mutta niin kuin moni muukin on jo kerennyt mainitsemaan, niin miksi ihmeessä siellä ryhmässä täytyy olla, jos aiheuttaa vain pahaa mieltä. Eikö sen tarkoitus todella olisi antaa vertaistukea, kannustavaa keskustelunaihetta sekä hyvää mieltä..? Itsehän en siis ko. ryhmään kuulu, mutta tuntuu hassulta, kuinka ylipäänsä edes jaksat siellä olla ja yrittää hakea jonkinlaista hyväksymistä tms. - en tiedä... Et tarvitse sellaisia ihmisiä. En tässä syytä sua mistään, olet todella hyvä äiti varmasti Topille, mutta älä kiusaa itseäsi siellä ryhmässä! Pärjäät ilmankin, ja varmasti parempikin olisi ilman. Kaikkea hyvää teille :)

  VastaaPoista
 13. Ihania vaatteita, tuo haalari on ihan ylisuloinen! :)

  VastaaPoista
 14. Tosi kivoja vaatteita! Tuo haalari on kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista
 15. Ihania vaatteita!♥

  Vanhuksen (joka ei kuulu faceen) piti ihan googlata, mikä on "äitylit". Ilmeisesti samanlaista porukkaa kuin jossain vauva.fi:ssä, johon olen vahingossa eksynyt, kun olen etsinyt netistä jotain. Oikeasti, mihin sä tota ryhmää tarvitset, jos se aiheuttaa pahaa mieltä..? Sulla on kuitenkin täällä blogin lukijoissa ihmisiä, jotka eivät ole idiootteja! :) Mä en suht tuoreena äitinä voi vieläkään käsittää, mikä saa naiset käyttäytymään noin veemäisesti toista kohtaan? Huhuu, missä on naisten välinen solidaarisuus! Lisäksi musta on suorastaan pelottavaa, että tollaisilla ämmillä on lapsia!? Ja sitten vielä ihmetellään, mistä lasten mielenterveysongelmat, koulukiusaaminen yms. johtuu...

  VastaaPoista
 16. Ihania! Varsinkin pallohousut! Äläkä masennu äityleistä. Eihän sitä ryhmää voi ottaa tosissaan. ❤

  VastaaPoista
 17. Aivan ihania vaatteita oot ostanut! Ja toi haalari on kuin Topille tehty. :) On se kumma, että aletaan nipottamaan tollasista...

  VastaaPoista
 18. Höpsistä, olet vahva etkä ota itseesi äityleiden juttuja. näytät ettet piittaa tuollaisista

  VastaaPoista
 19. Oliko kommenttini jollain tapaa asiaton minkä päivällä tähän kirjoitin? Sitä ei ollut julkaistu..

  VastaaPoista
 20. Hei apua, Topi on maailman suloisin vauva ikinä.. Tuleva sydäntensärkijä<3
  tuitui.. ihana...

  VastaaPoista
 21. tai eihän hän vauva enää ole:)

  VastaaPoista
 22. Sulle on haaste mun blogissa: http://vauvaaa.blogspot.fi/2014/02/viikon-ruuat-lautasella-haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!