tiistai 4. kesäkuuta 2013

Puhelinkuvia

Nämä päivitykset menevät edelleen lyhyen kautta, koska nettilaatikko haetaan vasta huomenna! Näin kesällä muutenkin tuntuu, että moni bloggaaja hiljenee tai ainakin kirjoittaa harvemmin!

Aamulla heräsin jälleen ihanaan aurinkoon ja Topin kiljahduksiin (iskä oli noussut pojan kanssa). Samu on tällä hetkellä lomalla vielä seuraavat kolme viikkoa. Olen saanut nukkua pitkään ja nauttia omasta ajasta muuton ohella!


Aamurela

Upean sään takia ei millään huvittanut jäädä sisälle kökkimään, joten lähdimme ulos taas koko perheen voimin. Pojulle rasvaa litratolkulla ja kevyet vaatteet päälle sekä paljon juotavaa mukaan!


Lähdettiin ilman hiostavaa bodya!

Vähän maha pullottaa, mutta voivoi!
Määränpäänä oli Iso Omena ja takaisin - kävellen. Matkaa tuli noin 10 kilometriä, mutta Topi viihtyi, Tifalla oli mukavaa ja perhe sai yhteistä laatuaikaa rusketuksen kera. Ei itkuja, paljon unta ja ulkoilma <3 
Missä ruoka viipyy.."Haluan kaiken heti!"
Näin hienosti istuu itse!

Napa paljaana.

<3Viikonlopun aikana Topi on muuten oppinut monta asiaa! Osaa taputtaa lattiaan käsiään rytmikkäästi, pyörittää erään lelun palloa hallitusti ja tarttua jämäkästi toisesta lelusta sormillaan ja pyörittää sitäkin. On se jännä kuinka yhtäkkiä asioita opitaankaan!


Ps. MÄ VIHAAAN TÄTÄ KÄNNYVERSIOO !!!  Nää kuvat, kuvatekstit ja jäsentelyt menee miten sattuu! HMPH!

4 kommenttia:

 1. Oi onnekas!!! Mä en edes muista miltä pitkät aamut tuntuu heh :-D magee toi siniruudullinen lippis!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs vaan muistaa, että kohta se oon taas minä joka nousen :D Ettei tuudittaudu hyvään!

   Ps. Ostin lippiksen, kun ekat kesävaatteet tuli myyntiin. Onneks oli sopiva! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommentin!