perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kirppis ja Omppu


Käveltiin tosiaan torstaina kauppakeskus Isoon Omenaan. Tarkoituksena oli käydä katsastamassa miltä siellä näyttää. Viime käynnistä on jo useampi vuosi.

Matkalla poikkesimme kurkkaamaan lastenkirppistä, jonka mieheni sattui bongaamaan. Vaikutti kivalta paikalta, vaikka myyjä oli hieman nihkeä. Tällaisia löytöjä tällä kertaa:

Pullonlämmitin (pakkasessa oleville ruoille ;) 5€

KappAhl 74cm housut (Katotaan saanko pelastettua tota nukkasuutta, muuten hyvä kunto) 0,80€

UCB Paita 74/80cm (loisto kunto!) 1€

Kengät (uudenveroiset!) 0,50€

UCB hattu 74cm (näyttää käyttämättömältä) 1€

Lempparibody 86cm (loistava kunto, ei nukkaa!) 1€

Lindexin 80cm IHANAT housut (Ei nukkaa, hyvä kunto!) 2,5€

Paras paita! (Uudenveroinen!) 1€

Kokolappu puuttuu, mutta non 74cm (Pientä haituvaa, mutta tosi hyvässä kunnossa!) 1€

 Ompussa kävimme kahvilla ja rajallisen ajan takia vain nopeasti Lindexillä, KappAhlissa sekä H&Mssä. Muutama vaatekappale tarttui näistäkin mukaan. Hirveästi pojalla ei ole kesävaatetta, koska en halunnut Suomen kesät tuntien hankkia etukäteen mitään. Nyt sitten täytyykin etsiä kevyempää päälle laitettavaa pitkähihaisten sijasta!


H&M 86cm (Mahtuu hyvin kuivausrummun jäljeen) 4,95€

 H&M Punaset housut 74cm 9,95€ ja T-paita 74cm 4,95€

H&M T-paita 80cm 6,95€

KappAhl  Sukat 2kpl 1€, Shortsit 74cm 4,95€ ja Hattu 74cm MUISTAAKSENI 4,95€
Shoppailu on ihanaa. Siihen liittyen saatiin hyviä uutisia; koko edellisen kämpän takuuraha palautuu meille takaisin. Pari tonnia siis tuhlattavaksi! Tuntuu kivalta ajatukselta, kun melkein koko äitiysloman yrittänyt ostella ainakin vähän säästeliäästi. Tarkoituksena olisi hankkia  tv-taso, iso matto olkkariin, lamppu ja pari cd-hyllyä ainakin.

Ajattelin tehdä sitten tästä kodista jonkinnäköisen postauksen, kunhan näyttää ensin edes vähän paremmalta. Makuuhuone on nyt aikalailla valmis, joten sen voisin huomenna kuvata tätä blogia varten. Esittelen kaikki huone kerrallaan ja lopuksi voin vaikka video-postauksella kävellä kämpän läpi tai jotakin nerokasta. Toiveita saa laittaa tulemaan ja erilaisia ideoita!

Kello on kohta puoli viisi aamulla ja yritän kirjoittaa jotakin järkevää tuloksetta. Täytyy ilmeisesti jatkossa ajoittaa nämä postaukset  mielummin alkuiltaan.


Mutta! Hehkutin tuossa aikaisemmassa lyhyessä tekstissä, että netti on täällä taas! Se tarkoittaa sitä, että tämä tyttö on taas mukana kuvioissa ja juttua alkaa tulemaan.

Huomiseen!Kesäkesäkesä!Eikö olekin komea tukka? Kasvaa söpösti pystyssä edelleen :) Rakastan tätä kuvasarjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommentin!