maanantai 19. elokuuta 2013

Uusia taitoja!Nyt alkaa kyllä tosissaan mietityttää, että näinköhän poju päättää ohittaa konttaamisen kokonaan. Kyllähän toki nousee siihen asentoon, mutta ei tee elettäkään liikkuakseen eteenpäin. Ryömiminen on hauskaa ja niin pääsee hurjaa vauhtia. Säälin pojan vaatteita, koska ne kuluu aika hienosti ja värjäytyy pölystä! Noh, se on elämää! Kaupasta saa uusia.

Tosiaan, Topi on alkanut pyrkimään pystyyn ja onnistui siinä ekaa kertaa ehkä noin viikko tai pari sitten. Sitten tulikin pitkä pätkä, ettei poika jaksanut edes yrittää. Eilen sunnuntain kunniaksi taitoa piti ilmeisesti kokeilla taas uudelleen. Olin todella yllättynyt siitä, kuinka hyvin tuo "palikka" hallitsi homman.

Istumasta pääsee mahalleen ja sitten ryömitään portaikolle. Portaasta saa hyvin tukea ja menee sekunti niin poika on jo polvillaan. Hieman haparoiden päästään jaloille ja sitten voidaankin siirtyä tavoittelemaan seuraavaa porrasta. Muutaman kerran Topi jo onnistui kiipeämään ekalle rappuselle. Laskeutuminen tapahtui ihan älyttömän hienosti ja ilman haavereita. Toinen meistä oli KOKO ajan varmistamassa, ettei kuitenkaan ote lipeä ja pieni putoa muksmaks maahan. Myös lattiatasoon meneminen sujui mallien mukaan; Topi vaan muksautti itsensä pepulleen ja siitä mahalle. JA SITTEN MENOKSI.

"Mäki haluun tonne!"
Ensin nojataan rappuseen ja noustaan polville.

Seuraavaksi noustaan jalkojen varaan.

Sitten askelletaan keskemmälle, josko sieltä pääsis kiipeämään.


Kurkottelu ei auta ja nyt loppui jo voimat kesken.

Lopuksi laskeudutaan takamukselle pehmeästi.

"Näiksä äiti mitä mä osasin!?"
Koko tapahtuma kollaasina.

Kiipeilyä täytyi sitten harjoitella kaikkialla muuallakin. Kamalan korkealle Topi ei vielä kurota, mutta sellaisille puolimatalille kyllä. Oli ilmeisen hauskaa pujottautua hoitopöydän rakosesta ja kiivetä alatasolle ja sitten tulla sieltä alas. Sydän sykkyrällä olin valppaana koko ajan, mutta kyllä tuo poika vaan jotakin osaa näköjään itsekin.

Topin lempparipaikkoja, koska tasolla on aina jotakin tavaraa.

Jalat!! :D


Oli tosiaan fiksun näköstä, kun oli tosta raosta IHAN pakko tunkea.

Muuten olikin sitten aika tavallinen sunnuntai. Vierailtiin mummilassa ja oltiin kotosalla. Kävin oman äitini kanssa etsimässä kaksi geokätköä, joka oli yllättävän hauskaa puuhaa!

Sunnuntai-naama.
Geokätköilemässä.. hiukset taas krhm hyvin..

Innokas Mummilaan lähtijä.

Joo-o, meni taas hiekkaa antaumuksella napaan.

Reunaa vasten oli kiva jälleen nousta.

Keinuminen on yleensä tosi kivaa, mutta nyt ärsytti kunnolla. Hiekkalaatikko leikit
taisi voittaa tällä kertaa.Kannatti käydä! Mummi oli hankkinut hienot sopivat kengät!

Sellainen viikon lopetus! Nyt tänään maanantaina ohjelmassa neuvola ja vauvatavaroiden myyntiä. Tulen illalla/yöllä kertomaan neukku-kuulumiset!

14 kommenttia:

 1. Voi että kun toinen on suloinen! :)

  http://katjaerika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ei apua, miten hellyttäviä kuvia, hormoni-itkut on taas lähellä! Pikkuinen se siellä pyrkii ylöspäin <3

  VastaaPoista
 3. Ihana Topi :) ja kiva tämä sin blogi, uskallat sanoa sua askarruttavat kysymykset etkä piittaa tyhmistä kommenteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pakko se on kestää ne hölmötkin kommentit, kaikkia ei voi miellyttää!:)

   Poista
 4. Ihania kuvia :> Hienosti Topi jo kiipee! :) Kohta saatki olla tosi tarkkana ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä topi :-D siitä se lähtee!!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo haalari! Tuo musta siis. Tykkään tosta ötökästä/pöllöstä mikä lie onkaan. :) Taivata poika tuo Topi! Mää vielä odottelen millon meidän neiti lähtee kanssa nousemaan. Ryömitään vaan kovasti, mutta siihen se jää toistakseksi. Ei olla vielä edes kokeiltu ite nousemista. Muuten kyllä pysyy tosi hyvin itse pystyssä, jos laitan tukea vasten tai esim. mun käsistä pitäen. Tosi tukeva seisoja on! Ja hienosti toimii heijasteet, kun ottaa aina tiukemmin kiinni, jos meinaa kaatua. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!