maanantai 20. tammikuuta 2014

Pallokala Poks (vinkkipostaus)HUOM. Kirpputori on lopettanut. Joka on erittäin sääli!! 

Nyt tässä välissä pakko hehkuttaa erästä kirpparia, joka sijaitsee Helsingissä. Pieni, mutta erittäin toimiva lastenvaate -kirpputori nimeltään Pallokala Poks.


"Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden itsepalvelukirpputori Pikku-Huopalahdessa Tilkantorilla.

Kasvata osakesalkkuasi huikeilla löydöillä ja shoppaile samalla uusi garderobi pikku-tyypin vaatekaappiin.

Meillä tehdään ostoksia vaativalla maulla ja pilke silmäkulmassa.

Joskus joku ihanainen tulee pitämään pop up-shoppia ja päästään tutustumaan johonkin ihan uuteen pakko-saada-vaatteeseen. Joskus taas saadaan nettikaupan jemmat puoli-ilmaiseksi.


Maksuton pysäköinti 2 tuntia, jätskikiska vieressä, ratikkapysäkille parisensataa metriä, Mannerheimintien busseille puolet enemmän."
Itse kuulin tästä joskus viime syksynä tutulta ja paikkahan avattiinkin vasta 5. elokuuta 2013. Alusta asti kyseinen kirppis on kiinnostanut monia, mutta myös yllättävän harva on siitä kuullut.


Suosittelen paikkaa kuitenkin mielelläni muillekin, koska olen ollut toimintaan erittäin tyytyväinen. Yksi ehdoton lemppari paikkani! Ainut syy vältellä tätä kirpparia on se, että en pääse sieltä ikinä tyhjin käsin pois..


Ensimmäisellä kerralla kiinnitin huomioni tilaan. Paikka on aika pieni ja hyllyjä tuntuu olevan "vain muutama". Mutta eikös se olekin niin, että parhaat tulevat pienissä paketeissa? ;)  On kuitenkin todella helpottavaa käydä kyseisessä paikassa, koska kiertämiseen ei mene liian kauan aikaa. Vilkkaiden lasten äidit kiittävät! Hyllyistä näkee nopeasti sekä SELKEÄSTI mitä siellä on tarjolla. Pienestä tilasta huolimatta en ole koskaan tuntenut oloani "ahdistuneeksi" siellä asioidessani. Paikassa on hyvin huomioitu jopa asiakkaat ja heidän herkkuhampaatkin eli myytävänä on aika usein myös jotakin pullaa. Sen lisäksi on lapsille leluja, tuoleja istuttavaksi sekä vessa, jos hätä iskee.


Paikka valmistumassa.
(HUOM! KUVAT OVAT PALLOKALA POKSIN FACEBOOK SIVUILTA!)

Kuva ulkoota päin, blogger taas tuhoaa kuvanlaadun..
 (HUOM! KUVAT OVAT PALLOKALA POKSIN FACEBOOK SIVUILTA!)


Paikka on yleisilmeeltä ja siisteydeltään aina huoliteltu. Vessa on siisti (joka ei tunnu olevan itsestäänselvyys joka kirpparilla), nurkissa ei leijaile pölypallerot, tila on sisustettu kivasti ja hyllyt eivät juuri koskaan ole epäsiistit. (Paitsi, jos joku on niissä juuri myllännyt..)


Olen kuullut villin huhun, että Poksissa tavara liikkuu hyvin ja voin kyllä uskoa sen! Myynnissä on todella usei Polarn O. Pyretiä, Meandia, Mini Rodinia ja ihan perus Lindexiäkin toki. Tuntuu, että melkein aina löytyisi jotakin mieleistä jokaiselle siellä käyvälle. Vaatteet ovat hinnoiteltu sopivasti enkä ole tainnut bongailla siellä likaisia tai rikkinäisiä vaatteita ikinä? Paikan ehdoton plussa on myös se, että siellä on todella usein haalareita tarjolla rekissä. Siis ihan laatu haalareita!

Kassan takana höpöttää mukava henkilö, joka tunnistaa jostakin kumman syystä nykyään aina meidät, kun astutaan sisälle! (:D) On oikeasti asiakkaallekin mukava kokemus, kun "myyjä" jaksaa huomioida ja hymyillä iloisesti. Se hyvä henki luo oikeanlaista ilmapiiriä ja paikkaan tulee mielellään uudestaan ja uudestaan!


Kuten aikaisemmin jo vähän mainitsinkin; olen tehnyt monia hyviä löytöjä kyseiseltä kirpparilta.. Tässä joitakin niistä:


18€

9€

8€

8€

Sen lisäksi olen yhden Rodinin jumpsuitin haalinut 30 eurolla.. popin leggareita parilla eurolla ja oikeasti VAIKKA MITÄ!


Paikka sijaitsee osoitteessa Tilkankatu 15. Keskustasta menee moni bussi suhteellisen lähelle ja ratikka nro 10 melkein viereen.

Menkää ihmeessä katsastamaan paikka, tekemään löytöjä tai vaikka myymään lastenne vaatteita eteenpäin!


Kirpparilla järkätään muuten myös paljon erilaisia tempauksia. Saattaa olla joitakin esittelyjä, teemaviikkoja jne.. Tälläkin hetkellä on meneillään "Mutsiviikot", jolloin saa myydä mitä vain pöydissään. Tempauksista voi lukea esimerkiksi Poksin Facebook-sivuilta. Kyseisellä sivulla vilahtaa myös todella usein kuvia seuraavan päivän pöydistä, myynnissä olevista vaatteista ja joskus järkätään pieniä arvontojakin.

Käy klikkaamassa "TYKKÄÄ" -nappia ja tutustu tarkemmin :)


KLIKKAA KUVAA!!


Oletteko jo vierailleet kyseisessä paikassa? Mitä tykkäsitte? 

6 kommenttia:

 1. Ainoa syy vältellä tätä on se, ettei sieltä koskaan lähde tyhjin käsin. Jep, siksi en olekaan siellä käynyt pitkään aikaan :D

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään niitten facesivusta ja usein kattelen niitä kuvia ja mietin et vitsi ku pääsis tonne.. mut ääh ku sinnekki on matkaa sen verran :(

  VastaaPoista
 3. Mie jos näkisin kirpparilla lindexin haalarin 9e, niin lähtisin kyllä tyhjin käsin veks koko paikasta :D Musta kirpputorihintojen ei pidä olla sitä, mitä sama vaate maksaisi kaupan alessa, käyttämättömänä. Mutta kiva jos joku tykkää, ja kukin tietty tyylillään ja budjetillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat on suhteellisiä :) Jumpsuitit maksaa yleensä uutena 20-25 euroa joten siihen nähden ei ole kova hinta. Ottaen vielä huomioon, että on harvinaisuus, josta saa netissä käytettynä maksaa kepeästi 15-20 euroa.

   Mulle se on siis löytö! ;)

   Poista
 4. Onpa sievä tuo Villervallan jumppis! :) Villervallalla on muutenkin ihan sieviä lastenvaatteita, oon ihan rakastunut yhteen softshell takkiin ja meinasinkin pistää sen tilaukseen meidän pikkumiehelle. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä! :-)
  Meillä olis suunnitelmissa pysyä ihan siinä Helsingin keskustassa, eikä taida tämä osua matkalle, kun ei olla autolla liikenteessä :-(

  Oliskos siinä ihan ydinkeskustassa rautatieaseman läheisyydessä mitään kirpparia jolla kannattais käydä? :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!