lauantai 25. toukokuuta 2013

Nämä vaatteet Topille!

Olen selaillut paljon tällä hetkellä myynnissä olevia vaatteita. Tiedän puhuvani vauvamuodista, vaikka useimmat vaatteista, jotka haluan eivät ole kalliita ja super hienoja, vaan loppujen lopuksi perus kamaa. Mielestäni muoti ei ole vain rahanmenoa vaan enemmänkin se mitä nyt on myynnissä. Eri kausina näkee enemmän vaikka keltaista, kun seuraavana taas raitaa monessa tuotteessa.

 Topilla on tyylinsä, joka pohjautuu äitinsä makuun. Tässä postauksessa on kuvia kivoista vaatteista, jotka haluaisin pojalleni. Kuvat ovat H&M, KappAhl, Lindex sekä Seppälä  -verkkokaupoista lainattuja. Varmasti löytyy PALJON muitakin mitä haluaisin, mutta laitoin tähän realistisesti ne, joihin olisi varaa.Minkälaisista vaatteista sinä itse pidät?


4 kommenttia:

 1. ihania vaatteita! :) mäki tykkään ostella tolle pojalle kauheesti vaatteita, ja ne on aika samantyylisiä ku nää tässä, plus sit bamse on mun iha ykkös-suosikki! :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään pukea pojalle värikkäitä ja pirteitä, joissa on hauskoja kuvia. Vaatteiden pitää olla mukavia päällä ja helposti puettavia. En tykkää pikkusten farkuista esim. Hankala taapertaa paksuissa housuissa. Samoin en tykkää vaatteista, jotka on aikuisten tyyliin tehty. Toppatakit on lyhyitä pusakoita karvallisilla hupuilla ym. Pikkusten vaatteet pitää olla hauskoja, laadukkaita ja pesunkestäviä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten ihmisten maku vaihtelee :)

   Mä suosin vaan semmosia farkkuja, jotka ei oo farkkukangasta oikeestaan. Tykkään myös värikkäistä vaatteista. Aikuisten tyyliin tehdyt on mun makuuni, koska en koe niitä epämukaviksi tai hankaliksi. Potkupukua en Topin päälle laittaisi :) Mutten sano, että joku olisi hölmö, jos laittaa!!

   Luetko Mutsis On. -blogia? Siellä oli hyvä teksti aiheesta ja olen aika samaa mieltä itse :)

   Ja ihmettelen usein miten moni saakin vaatteet niin huonoon kuntoon pesussa :0 Topilla käytetyt on aina kuitenkin ehjiä, kirkkaita ja nukattomia.

   Kiitos kommentista :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommentin!