maanantai 23. syyskuuta 2013

11kkNäin se aika kuluu liian nopeesti. Tavallaan kuitenkin hitaasti, jos oikein pysähtyy miettimään mitä kaikkea tähän vähän alle vuoteen on kuulunut.

Synttäripaniikki iskee ja on aika mietiskellä, mitä siellä tarjotaan ja ketä kutsutaan. Jännittävää.


Tuntuu, että kaikki tällä hetkellä puhuu siitä kuinka heidän (Topin kanssa samanikäisillä) lapsilla on suu täynnä hampaita ja kuinka he jo kävelevät, kiipeilevät ja osaavat kaikkea upeeta.

Topilla on vasta neljä hammasta.

Topi oppi juuri hetki sitten konttaamaan.

Topi seisoo vielä tukea vasten.

Topi ei osaa kaikkia megahienoja juttuja.


Mutta toinen on silti ihan maailman paras pieni vintiö <3 Rakastan kamalasti!!


Ja näkisittepä millainen höpöttäjä toisesta on tullut. Kaksi päivää on tullut yhtä soittoa tuota pulputusta hymyjen saattelemana.

Tässä taas perinteinen kuva:26 kommenttia:

 1. Kyllä Topillakin ne suut täyttyy hampaista ja oppii kävelemään, kaikki aikanaan :)
  Topi on aivan ihana ♥

  Tsemppii kauheesti !!

  VastaaPoista
 2. ainiiiii ja onnnnea Topille !! :)

  VastaaPoista
 3. On Topi jo niin iso poitsu, onnea! :) Ei uskoisi, että jo kuukauden päästä vietetään synttäreitä, aika menee aivan liian nopeasti! :D

  VastaaPoista
 4. Voi kun suloinen :) Ja kyllä Topi ehtii kävellä vielä monta vuotta,ei ole mitään kiirettä,
  kannattaa vielä nauttia siitä, ettei hän pääse ryntäilemään joka paikkaan ;)

  VastaaPoista
 5. voi kun suloinen ja aivan ihanat vaatteet! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva <3 Kääks, ihan pian on teilläkin synttärit :> Niitten järjestely onki kivaa hommaa :) Topi on just hyvä tollasena ku hän on <3

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva. Meidän kuopus täytti elokuussa vuoden. Ja hän oppi myös konttaamaan samanikäisenä. Ja nyt ollaan kävelty jo pari viikkoa. Ja hampaita on vasta kaksi alhaalla, ylähampaat vasta tuloillaan. Eli samaa tahtia täälläkin menty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :)

   Joo kuulostaa ainaki samalta tahdilta. Kukin omaa vauhtiaan!

   Poista
 8. Ekat synttärit on haikeat mutta samalla kyllä ne ikimuistoisimmat, kun vauvavuosi jätetään taakse ja pieni on virallisesti taapero. Onnea Topille, ja kaikki aikanaan :)

  VastaaPoista
 9. Millaisia asetuksia sulla on kamerassa että saat näistä näin ihanan valoisia näitä "kuukausikuvista" esimerkiksi? :) Mulla on melkein sama kamera kun sulla (canon eos 600d) mutta en tiiä näistä vielä mitään :D

  VastaaPoista
 10. Kun toisten 10kk-12kk ikäset jo käveli, meijän esikoinen RYÖMI... :D Oppi käveleen vasta pitkästi yli vuoden ikäsenä, muistaakseni 1v4kk. Huvittavinta kuitenkin, että äijeli oli vuoden ikäsenä keskiverto kaksvuotiaan kokonen, ja kaikki luulivat vanhemmaksi, vaikka toinen oli vasta ihan vauva... :D :D :D

  VastaaPoista
 11. Miten Topi-raukka on noin kauheesti jäljessä? Osaatkohan sä hoitaa lastasi oikein? :( Sääliksi käy lasta, mikä äiti nkaan sunut kohdalle. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks edes vaivauduit laittamaan tämän kommentin? Koska kahlasit juuri kaikki Topin kehitykseen liittyvät tekstit läpi ja tiedät, että kyse ei ole hoitamisesta :)

   Hauskaa sunnuntaita, toivottavasti sun pahaolo helpottuu, ettei tartte muihin purkaa!

   Poista
 12. Meidän samanikäisellä on vasta 2 hammasta ja ei todellakaan ole lähdössä kävelemään tai uskalla edes harkita ilman tukea seisomista enkä todellakaan ole koskaan ajatellut hänen olevan mitenkään jäljessa :D Ja konttamaankin alkoi vasta muutama viikko sitten.

  VastaaPoista
 13. Ihana Topi :) Ihan mielenkiinnollakin kommaan, missä mä oon? ;)

  VastaaPoista
 14. Hei. Löysin vasta eilen sun blogin ja oon yrityänyt lukea sitä ihan tauotta. Silloin siis kun on aikaa tän meijän vintiön viereltä. Aluksi haluan sanoa että aivan mahtavaa tekstiä. Ja toiseksi : meijän tytyö on koht 11 kk. Syntynyt 2 viikkoabyliaikaisesti. Hampaita vasta 4 kappaletta ja ei myöskään kävele vielä. Vaikka yrittää. Kukin menee tyylillään ja luulen että ne äidit ketkä hehkuttaa et 9 kk lapseni kävelee jo ja puhuu jne jne. Ni he liioittelevat pikkasen. Mut tsemppiä teille ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!