perjantai 1. marraskuuta 2013

Kysymys lukijoille!


Ei voi olla totta! Viikkoja 7+4!
Oon aika ihmeissäni, jännittääki vähän, enkä voi uskoa tätä todeksi, mutta ku kerron sen teillekin, niin ei tarvii varoa sanovani liikaa. Se on jo hieman nähtävissä ja muutaman viikon sisällä ei ole epäilystäkään siitä, että jokainen voi nähdä sen...
Jouluaattoon on 7 viikkoa ja 4 päivää ♥♥

Niinpä niin. Tämä hauska vitsi on kiertänyt facebookissa jo vuosia. Muistan kuinka ekaa kertaa meinasin pudota tuolilta, kun luin kyseisen päivityksen siskoni seinältä.

On se joulu hehkuttamisen arvoinen juttu, mutta olisi ihanaa myös joku päivä istua koneen ääressä ja kirjoittaa tuo teksti muutakin kuin hämäys mielessä. Silittää masuaan ja kyynelehtia hormonien takia.

Kiinnostaisiko ihmisiä alkaa seuraamaan meidän pitkää ja piinaavaa vauva yritystä? Josko vaikka uskaltaisin kirjoitella siitäkin jatkossa enemmän....

Kirjoittaisin rehellisesti tunteista, oireista ja tapahtumista. Onko lääkkeistä apua? Mitä sanoo lekurit? Onko jotakin vialla?

Lyhyesti; 9kk yritystä ja yksi keskenmeno. Toinen ei ota tullakseen.

Jätän sen teidän ratkottavaksi! Olen valmis kirjoittamaan, mutta jos blogi toimii paremmin näin niin voin myös jättää sen aiheen tonne välilehdelle!

Ja huomasin, että bloggerissa pamahtaa kohta 200 lukijaa rikki! Ohhoh!! Tervetuloa ♥
Kun tuo rajapyykki on saavutettu, aion arpoa ison paketin kaikkea kivaa jollekin onnekkaalle äidille ja jälkikasvulle. Yritän tehdä paketista neutraalin, jotta se sopisi kaikille!

42 kommenttia:

 1. Kirjoita vain jos tuntuu hyvältä kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa ehdottomasti, sen aiheen ympärillä kun itsekkin pyörin :)

  VastaaPoista
 3. Mä vasta alottelen sun blogin seuraamista, mut mua ainakin kiinnostaa lukea! :) täällä vauvakuume ja haave pikku kakkosesta vaan kasvaa <3

  VastaaPoista
 4. Mua ainakin kiinnostaa lukee! :) ka mä niin toivon, että saatte pian toisen pienen <3

  VastaaPoista
 5. Mua ainakin kiinnostaa lukea. Meillä on yritystä takana jo hieman enemmän ja myös yksi keskenmeno. Nyt yritetään olla stressaamatta asiasta yhtään, eiköhän se plussa vielä joskus tule :) Tsemppiä teillekkin yritykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon hyviä tuulia sinne! Toivottavasti saatte sen vauvan <3

   Poista
 6. Itse luen mielelläni tavallisia arkipostauksia ja vauvayritykset kuuluvat teidän arkeenne. Seuraisin siis mielelläni silloin tällöin, että missä mennään ja tsemppaisin mukana. (Itselläni on vain yksi lapsi ja hyvä niin. Toki kuumeilen välillä toisesta lapsesta, mutta mies on sanonut ehdottoman ein.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se miehesi mieli muuttuu, jos kuume on kova :)

   Aion kirjoitella jatkossa aiheesta!

   Poista
 7. Onhan toi mielenkiintoinen ja monia koskettava aihe. Itselle ei tosin enää milloinkaan ajankohtainen ;) Omasta tilanteesta voisin kertoa sen verran,että esikoinen on "yhden yön jutun" tulos (häpeällistä?),keskimmäistä yritettiin lähes 2 vuotta - kun yrittäminen lopetettiin,kesti 2 kuukautta raskautumiseen...Nuorin on taas kovin suunnittelematon,kuvittelin (naiivisti) etten raskautuisi kovin helposti uudelleen,mutta niin vaan - keväällä 2010 koin keskenmenon ja pian sen jälkeen aloin odottaa kuopusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta, että monia koskettava aihe. Ehkä joku saisi tästä jopa vertaistukea?

   Sulla on sitten kolme ihanaa lasta :) Se on myös mun unelma!

   Poista
 8. Joo tottakai Anette kirjoitat, se on iso osa teidän elämää. Ja ne joita ei kiinnosta lukea niin jättää sitten lukematta. Tsemppiä ja voimia yritykseen. -Johanna

  VastaaPoista
 9. Muakin kiinnostaisi kyllä lueskella! Ja ehkä sunki oloa helpottais ko saisit täältä blogin puolelta vähä vertaistukea. :) Tsemppiä yritykseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ollakin, että kirjoittaminen auttaa! :)

   Kiva, että joitain kiinnostaa!

   Poista
 10. Minä ainakin olisin todella kiinnostunut kuulemaan kokemuksia! :) Minä ja puolisoni yritämme ensimmäistä ja vasta 3. yrityskerta tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kiinnostuneita löytyy! Paljon onnea sinne, että tärppäisi! :)

   Poista
 11. Kiinnostaa ihan ehdottomasti! :) Mielenkiinnolla odottelen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan vkl julkaisen ns yhteenvedon mitä tähän mennessä on tapahtunut :)

   Poista
 12. Kiinnostaa kyllä, ei muuta kuule ku annat palaa vaan ja alat kirjoittamaan :) Varmaan vois olla helpottavaa sullekin. Meillä yritystä on takana vasta hetki, mutta olen silti kokenut hyväksi sivuta asiaa omassa blogissani - niin kuin oot lukenutkin :)

  Onnea yritykseen vielä <3

  VastaaPoista
 13. Kiinnostaa :) oonkin itseasias ihmetelly mihin ne postaukset on jääny koska jotain oot kuitenkin aikasemmin kirjotellu vauvakuumeilusta ja yrityksestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain niin paljon negatiivista kommenttia niihin, että en jaksanut lukea sellaista... siksi ne vähän jäi :)

   Poista
 14. Hui mun sydän pysähty TAAS tosta päivityksestä!! :D Luulin että kirjotit tänne ton. Pitääki pistää omaan seinälle toi :))) Mä haluisin kuulla ainakin!! Jos jotain vinkkejä sais tähän meidän uuden yrittämisee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, edes joku meni halpaan :D

   Täytyy myös siis vinkkejä laittaa postauksiin :)

   Poista
 15. Tietysti kirjoitat! Tää on sun henkilökohtainen blogi ja käsittelee sun/teidän elämää :) Mielenkiinnolla odotan aina sun päivityksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitten kirjottaa!

   Kiva, kun joku odottaa munki höpinöitä :)

   Poista
 16. Jos vaan itse haluat niistä kirjoittaa, niin sitten kehottaisin niin tekemään :) Jäin miettimään, saitteko ensimmäisen lapsenne alulle ongelmitta? Kun olen uusi lukija, niin en tiedä oletko täällä siitä maininnut. Siksi tätä mietin, kun itsekin on joskus haaveissa se toinen lapsi ja olen tietoinen, että vaikka ensimmäinen lapsi tulikin "helposti" niin ei voi olettaa, että niin kävisi jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kirjotitaa koko jutusta isomman postauksen, että kaikki pääsee mukaan ns kuvioihin :)

   Poista
 17. Kirjoita ihmeessä jos se tuntuu susta hyvältä :)

  VastaaPoista
 18. Se varmasti helpottaisi oloasi, kun saisit prosessoida asiaa kirjoittamalla. :) Usein puhuminen ja kirjoittaminen selkiyttää omaa ajattelua paljon. Ja oishan tuo mielenkiintoista luettavaakin. Jos vain rohkenet, niin antaa palaa! :)

  VastaaPoista
 19. Ei kun kirjottamaan vaan, varmaan vois olla sullekkin hyvä purkaa niitä asioita jonnekkin. :) Meillä tosiaan tärppäs heti, joten vaikea kuvitella tommosta tilannetta ja mielenkiinnolla kyllä lukisin.. Eiköhän se pikkukaveri sieltä vielä ilmoittele tulostaan, kaikilla ei vaan hormonit tasaannu niin pian ja keho välttämättä ole valmis heti uuteen odotukseen. :/ Paljon onnea yritykseen, toivottavasti pääset pian tänne kirjoittelemaan raskausjuttujakin! ♥

  http://kasvarauhassapikkuinen.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ihanaa, kun tästä tulis raskausblogi <3 En malttais odottaa sitäkin! Ja sitten niitä raskausjuttuja ja sitä vauvaa ja ääää... :D

   Oon muuten sun lukija! :)

   Poista
 20. Kirjoita oikeasti aiheesta, se on iso asia arjessanne ja siitä voisi olla monille apua. Vertaistukea muille ja itsellesi. Ja oloa voisi helpottaa kirjottaminen. :) Minä ja mieheni ollaan yritetty vajaa 2 vuotta lasta. 2 varhaista keskenmenoa (rv 8-11) ja 1 myöhäinen keskenmeno rv 18. Ei siis yhtäkään lasta vielä, tai no on mutta ei täällä maan päällä meidän kanssa. Mutta toivoa ei saa menettää, ehkä vielä joskus.. kaikki menee hyvin. <3 Paljon plussatuulia teille, ja tsemppiä.

  VastaaPoista
 21. Höh, mää luulin jo pääseväni onnittelemaan... kunnes luin tarkemmin

  VastaaPoista
 22. Höh, mä luulin kans et oot oikeasti raskaana! Mut kirjottakaa vaan odottamisestanne jos haluat :) Ei sitä mun mielestä liikaa kannata lukijoilta kysellä et mitä kirjottelis :)

  VastaaPoista
 23. Kirjoita ihmeessä, jos se helpottaa oloasi!
  ..sen aiheen ympärillä kun itsekkin pyörin..
  Sun blogi on ihana ! tykkään seurailla teidän arkea ja Topin kehitystä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!