maanantai 18. marraskuuta 2013

Kerhokuvat ovat täällä; äänestä!


Eli otsikon mukaisesti kerhokuvat ovat rantautuneet! Jotkut teistä varmana muistavat, kun pyysin apua asun valintaan? Voittajaksi selviytyi Popin oranssi raitabody ja Meandin sammakkohousut. Värikästä, tyylikästä, suloista ja ennenkaikkea Topimaista!Kuvauspäivä koitti ja rankka sairastaminen näkyi pojassa. Silmäpussit, kalpea naama ja kuumeen kiilto silmissä. Sen huomaa myös kuvista. Mutta ei se mitään! Topin luontainen viehätysvoima ja maailman suloisin nassu teki kuvista täydellisiä! (Sanoo itse lapsen äiti ;) Niin ja siis en raahannut huonovointista lasta kuvaukseen, vaan Topi oli korvatulehduksesta paranemaan päin. Tulehdus ei tartu ja poika oli kuumeeton. Taudin jäljet vaan eivät häviä päivässä naamalta.


Melkein aina, kun lähdetään ottamaan kuvia, haetaan sitä hymyä. Ihmiset on erilaisia ja toiset hymyilee koko ajan, kun taas toiset näyttää hölmistyneiltä. Topi on ihan mega ilopilleri, mutta SILTI näyttää pähkäilevältä ja hämmentyneeltä noin 90% päivästä.


Alkuun meni tovi, että saatiin Topi hymyilemään. Pojan mielestä oli kiva tuijottaa kuka se kuvaaja oikeastaan onkaan. Topi on syvällinen pieni herra, joka ei purematta niele. En puhu vierastamisesta vaan tutustumisesta. Alkuun tutkitaan jokainen piirre tarkkaan ja sitten hymyillään ihastuneena jokaiselle!

Yritettiin ottaa vähän erilainen muista poikkeava kuva eli sellainen, jossa Topi katsoisi viistoon ja hymyilisi. Onnistuttiin! Valitsin kaikista kuvista neljä omasta mielestäni parasta kuvaa ja ne tulevat tässä:

Otanko siis hymykuvan sen takia, että se on se haluttu hymykuva? Vai otanko toisen noista totisista kuvista, koska niissä Topi on niin itsensä? Tavallaan suloisin on tuo missä näkyy koko asukokonaisuus.. mutta valinnanvaikeus on SUURI!

Äityleissä sekä Facebook-sivulla on ollut jo kyselyä, mutta nyt kysyisin myös teiltä! Minkä sinä valitsisit? MIKSI? Mitä mieltä olet, onnistuiko kuvat?


Pitää vielä sanoa, että kivan lisän kuvaan tuo se, että body on vähän rypyssä. Huoleton, luonnollinen ja lapsille ominainen tilanne. Ja tuo nyt on sentään fiksusti rypyssä eikä mitenkään hölmösti. Itse en tykkää sellaisista kuvista, joissa vaatteet täytyy ehdottomasti olla viimeisen päälle, lapsi istuu jäykkänä ja hymyilee väkisin. Se luonnollisuus ennenkaikkea! (Ja puhun siis vain siitä mikä meille sopii...)


Kivat kuvat tuli! Olen iloinen ja ylpeä äidin pienestä hurmuripojasta <3

33 kommenttia:

 1. meillä oltsi on samanlainen. ei vierasta mutta tarkkailee ja sitte hymyilyttää kovasti :) mutta ihania kuvia teillä on tullut.(ps. no popin raidat on ihania!) musta ehkä paras kuitenkin on tuo #3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi tarkkailevainen luonne on jtn tosi suloista :)

   Jo joo Popin raidat on kyllä pop! :D

   Poista
 2. Ihania kuvia kaikki! <3 Mutta jos on pakko valita, niin #1 tai #4, en osaa päättää kumpi. :D #1 sen takia, että itse pidän hymykuvista, lapsilla hymy on (yleensä) niin aito ja #4 sen takia, että Topi näyttää vaan niin suloselta, sellaiselta lutuselta pieneltä mieheltä. :)

  tia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Topi on suloinen ja lutuinen pieni mies ainakin äidin mielestä ;) Mutta kiitos!

   Poista
 3. #3 Topi on kunnon hurmuri poika! :) Itse valitsisin sen, vaikkakin minkä tahansa valitet on kuva hyvä! :)

  VastaaPoista
 4. Mun lempparit on 2 ja 3 :) Ihania on kaikki ja voin vaan kuvitella kuinka vaikee noista on valita! :)

  VastaaPoista
 5. Ite valittisin 1 tai 4 :) sulonen poju! :)

  VastaaPoista
 6. Kolmonen on ehdottomasti paras,luontevin.Ykkösessä on vähän sellanen "koiranpentu-ilme" ja kakkonen ja nelonen näyttää vähän reppanilta.Rento voi olla,mutta kyllä tuossa missä näkyy koko asu on vähän sellanen pyjamafiilis kun kaikki kurtussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, haha! Mun mielestä just lutunen, ku kaikki on vinksin vonksin ;) ♡

   Mut eri ihmiset haluu erilaisia lopputuloksia!

   Poista
 7. Voi miten ihania kuvia! :) #3 on ehdottomasti mun lemppari!

  VastaaPoista
 8. Musta ykkönen tai kakkonen on kivoja. :) Jos pitäis valita kotiin seinälle, sanoisin että kakkonen, musta on aina kiva mennä kotiin, jossa on lapsesta sellaisia kuvia mistä välittyy olemus, sitten voi vuosienkin päästä tunnistaa lapsen, vaikka piirteet olisivat muuttuneet. Ja jos vakavuus on vielä Topille ominaista, niin sitä suuremmalla syyllä. Mutta jos taas valitaan kuvaa vaikkapa sukulaisille jaettavaksi, lahjatuotteisiin tms niin ykkönen, hymy on aina hymy ja piristää kenen tahansa päivää :)

  VastaaPoista
 9. 3 on minun suosikki, vaikkakin toki aika perinteinen. Siitä tulee kuitenkin hyvä mieli ja jää miettimään, mikäköhän Topia noin hymyilyttää :)

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä parhain on numero 4 :) Topi on siinä jotenkin niin suloinen (vaikka on kyllä sitä jokaisessa kuvassa :) ) Mutta tuossa numero 4:ssa on sitä jotain :) <3

  VastaaPoista
 11. Mä valitsisin numeron 3,ehdottomasti!

  VastaaPoista
 12. 1 ja 3, ihania kuvia kyllä kaikki!

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia! Mutta jos pakko valita yksi niin kolmonen ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 14. Suloinen! Aika samoilla linjoilla mennään: kyllä nuo ykkösen ja kolmosen hymyt sulattavat! :)

  VastaaPoista
 15. tuo #1 on mun lemppari! :)

  VastaaPoista
 16. 1 tai 3 ovat minusta parhaita

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!