sunnuntai 3. elokuuta 2014

Lomalta palattu!Täällä ollaan taas - Suomessa. Kotiuduttiin itseasiassa jo perjantaina, mutta olin taas ahkerana viikonlopun töissä, joten kirjoittelu jäi.


En vieläkään väsymykseltä kovin pitkää tekstiä jaksa kirjoittaa, mutta aion innoissani kyllä höpistä tuosta reissusta useamman postauksen verran. Varokaan vaan!


Olen kyllä äärettömän iloinen, ylpeä ja onnellinen, että pääsin mahdollistamaan Topille näin mahtavan kokemuksen! Tunnen suurta tyytyväisyyttä siitä, että pieni poika pääsi lentokoneen kyytiin ja uimaan sydämensä kyllyydestä meressä! Tuo elämäni tärkein aarre sai tuntea pehmeän hiekan varpaidensa alla ja katsella vähän erilaista maailmaa.Oli kyllä upea reissu! (Paljon parempi ja helpompi, mitä alkuun ajattelin!)Paikka sopi ihan loistavasti myös Topin ikäiselle.. Yöelämä oli vähän kovempaa, mutta ei se sinne hotelliin asti kuulunut ja päivisin kadut olivat siistit sekä rauhalliset. Ei näkynyt mitään tyrkkyjä, kerjäläisiä tai sairaita kulkueläimiä joka nurkassa, vaikka niistä peloteltiin. Ruoka oli loistavaa ja jopa vessat siistejä! Ihmiset olivat todella lapsiystävällisiä ja moni silitteli Topin hiuksia, vilkutteli ja höpötti eri kielillä ties mitä pojalle. Topi loisti hymyilyllään, käden heiluttelulla ja kiittelyllä. Poikahan oppi sanomaan reissussa "hello" ja "thank you". Kielimiehiä!Lentomatkat eivät olisi voineet mennä helpommin. Topi oli sylimatkustaja eli ilman omaa paikkaa. Poika nukkui melkein koko matkan Bulgariaan päin ja kotiinpäin sama juttu. Helppoa!Paikka oli älyttömän halpa! Otin mukaan rahaa 500e ja tuhlasin aika huolella, mutta silti kannoin kotiin takaisin noin 100e.On kyllä niin paljon kerrottavaa ja vinkkejä jaettavaksi, että ehdotan kivaa juttua! Mitäpä, jos tekisin "matkapäiväkirjan" muiden postauksien lomassa ja kirjoittelisin kuvien sekä vinkkien kera jotakin pientä jokaisesta lomalla vietetystä päivästä? Jaksaisiko kukaan lueskella sellaista?Nyt palaan lepuuttamaan jalkojani työpäivän jälkeen ja hoitamaan keskeneräisiä sähköposteja... Palaillaan pian!


7 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teidän reissu oli onnistunut. :)

  Matkapäiväkirja kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tosi helpottavaa :)

   Ajattelin tehä sen pväkirjan, kun tässä jakselen :D

   Poista
 2. Mä ainakin jaksan lukea :)

  VastaaPoista
 3. Minuakin tuollaiset postaukset kiinnostaisivat :)

  Hienoa että reissu sujui mukavasti ja helposti, toivottavasti mekin jossain vaiheessa päästään johonkin lämpimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :)

   Kyllä tekin varmasti pääsette vielä lämpimään!

   Poista
 4. Matkapäiväkirja kuulostaa hyvältä! :) kiva että reissu onnistui! Bulgaria on kiva paikka:) mäki haaveilen lämpimään matkustamisesta mutta mun lentopelko on pahentunu niin paljon että tuskin päästään :/

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!