keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Juttuja kuvina



Tästä tulee nyt kuvapainotteinen postaus! (Kuvien laadussa voi olla vikaa, koska opettelen uuden SAMSUNGIN kameran käyttöä vielä ;) ((Kaikki kuvat kännykällä otettuja, osassa sitten taas upea laatu näkyy!)) Ei ole aikaa kirjoitella pidempään, kun yritän päästä uuteen rytmiin. Aamulla on myös jotakin jännittävää edessä ja sen vuoksi haluan pian nukkumaan!

--- --- ---


Alethan ovat nyt meneillään kaupoissa ja on tullut hankittua vaikkapa mitä! 

Lindex 92cm

Lindex 74cm

Lindex 80cm

Yllä olevat vaatteet maksoivat yhteensä noin 10 euroa. Lindexillä oli tarjous, että alennuksien päälle kanta-asiakkaille vielä 20% lisää alea. Nuo ostin jo eilen samalla reissulla, kun mies haki oman Samsung nelosensa! Kävin myös tänään Lindexissä shoppailemassa, koska halusin itselleni vaatteita. Laskin, että kaikki ostokset olisivat maksaneet yhteensä 155€, mutta alennuksien jälkeen hintaa tuli noin 40€. Huhhuh mikä säästö!

Lindex 86cm ja 16/18

Lindex koko 38

Shoppailu apulainen.

Sovituskoppi-posetukset. Kerrankin mahduin koppiin rattaiden kanssa!

Lindex: Oranssi paita koko M ja Farkut koko 31/32

Lindex Paita koko S

Poika hikoili ihan hulluna ja jouduin ostamaan uuden hatun Lindexistä (siitä ei ole kuvaa) sekä hihattoman paidan H&M:stä. Löysin kyseisestä liikkeestä myös kivan peiton uusiin rattaisiin! Näiden lisäksi shoppailin vielä söpöjä juttuja, joita en voi paljastaa ;)

H&M Peitto 9,95€



Jostain syystä kylmä kahvi on himottanut lähipäivinä ja käytiin kesken shoppailun juomassa Jäälatte Caramel-siirapilla. (Topi söi kylläkin sosetta..)

Kauppakeskuksessa oleminen oli hyvä idea, koska kotona sekä ulkona oli ihan liian kuuma pienelle miehelle.

Oltiin siis koko päivä liikenteessä ja kulkuneuvoina toimi ne ihanat EMMALJUNGAT! Saapuivatkin jo eilen myymälään ja pakkohan ne oli heti noukkia. Rakastan rattaiden ulkonäköä ja käsiteltävyyttä. Ne ovat vain niin PÄHEÄT! Topikin tykkää todella paljon! En ole vielä päättänyt myynkö matkarattaat pois.. meillä kuitenkin on olemassa myös punaiset Nalle Puh-rattaat, jos halutaan joskus lähteä ulkomaille.

Ihka uudet.. pakko maistaa!

Näin hienot!

Topi ottaa relasti.

Ne punaiset sateenvarjo-rattaat.

Päivä oli hieman väsyttävä. Topi ei yhtään tykännyt siitä, että iskä ei ollutkaan kotona. Raukka itkeskeli aika paljon isänsä perään. Helle ja kyyneleet tekivät päivästä rankan. Topi ei oikein halunnut syödä eikä nukkua äitin kanssa, mutta eiköhän se tästä taas sutviudu, kun tottuu uuteen rytmiin ja arkeen.

Verikokeissa Topi kävi jo heti tiistaina. Ei ollut kuulemma itkenyt ekalla pistoksella ollenkaan! Karjaissut vaan ääneen kuin mikäkin äijä! (:D) Suonta ei kuitenkaan löytynyt, joten jouduttiin pistämään uudelleen ja siitäkös sitten riemu oli revennyt. Onneksi poju on nopeasti rauhoittuva ja itku loppui pian. Pahempi itku taisi tulla siitä, kun laastarit napattiin irti.

Onko teillä käyty jo verikokeissa? Miten meni?

 Muita kuvia ei nyt sitten ole. Mutta ei aina tarvitse tehdä megapostauksia, eihän?

PAITSI HEI, yksi kuva vielä! Topi löytyi aamulla väärinpäin jalkopäästä ja jalat tuli pinnoista ulos. Pehmolelutkin heitelty minne sattuu. Höppänä!




6 kommenttia:

  1. Oli ainakin kiva lukee tämmöstä postausta missä ei oo kuvilla säästelty. :) Tosi kauniita vaatteita ja halvalla lähti. :D ja ihana poika sulla, täytyy myöntää. :)

    VastaaPoista
  2. Ootko raskaana taas? :)

    VastaaPoista
  3. Hui, vauvojen verikokeet on kamalia, just tänään oltiin vauvan kanssa verikokeessa, voi sitä itkun määrää :( Kun niillä on vielä niin pikkuset kädet ja suonet, voi ei <3

    Ihanat rattaat noi emmaljungan, ne ei siis ollenkaan ole yhdistelmävaunut? :) Söpö poika teillä! <3

    VastaaPoista
  4. ihanat rattaat ja kiva puhelin :-) meillä olis ollu pojalle verikokeet allergiatesteihin mutta päätettiin olla menemättä ja kiusaamatta pikkumuestä turhaan kerta lääkäri antoi astmavapaat paperit ja oireita ei ole ollut kuukausiin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!