lauantai 20. syyskuuta 2014

Yhteistyö: Oih! -verkkokauppa



Sain erittäin mielenkiintoisen yhteistyön KidSpotin kautta. Kaikki jutut, jotka ikinä vain koskevat mitään lastenvaatteita, saavat tämän tytön hyppimään tasajalkaa. Etsin jatkuvasti uusia merkkejä, vaatteita ja omaa silmää miellyttäviä asuja pojalle. Alkaa olla mennyt maku ketjuliikkeiden Bamse -teemoihin ja muihin vastaaviin.




Vielä hienomman tästä yhteistyöstä teki se, ettei meillä ole aikaisemmin kokeiltu kyseisiä vaatteita. Onhan se toki jotenkin loogisempaa testata tuotteita, jotka ovat itselle uusia. Sitä pystyy tekemään puolueettoman mielipiteen, kun ei ole aikaisempia kokemuksia. 

Myös verkkokauppa oli ihan vieras itselleni. En ole tainnut kertaakaan eksyä sivuille ja oli ihan mukava yllätys löytää toimivan oloinen sivusto. Nimi on helppo ja verkkokaupan osoite yksinkertaisesti mahdoton unohtaa;   www.oih.fi   ! Selailin tuolla sivustolla jo ennen paketin kotiutumista ja tutkin vähän valikoimaa. Etusivulla iski heti silmään ensimmäinen positiivinen asia ja se on ilmainen toimitus! Toimituskulut ovat usein verkkokaupoissa se riesa ja hiki otsalla saa miettiä paljonko loppusummaan vielä lisätään. Toinen mistä pidän sivustossa on se yksinkertainen linja, joka jatkuu käytettävyyden ja vaatteiden suhteen. On muutamia merkkejä tarjolla ja niistä on helppo selata. Päänsärkyhän siitä iskee, jos täytyy valita satojen kirjavien vaatteiden joukosta. 




Merkkilistauksessa itselleni tuttuja nimiä ovat Blaa!, Ebbe, Marco O'Polo ja Popushop. Yhtäkään vaatetta ei näiltä merkeiltä löydy pojan lipastosta, mutta aina sormi hiiren päällä suunnittelen jotakin tilaavani. Näkyykö teille tuttuja merkkejä listalla?

Selasin innoissani vaatteita läpi ja oli ihan pakko tehdä pari kollaasia niistä, joita voisin tilata ja ehkä vielä tilaankin Topille! Kuvat eivät ole omiani, vaan lainattu Oih! -verkkokaupan sivuilta.





Vähän jännällä odotin yhteistyön mukana tulevaa pakettia... mitähän me saadaan ja onko ilmoittamani koko 92/98 sopiva pojalle. Vaikea arvioida joskus noita mittoja, jos ei tunne merkkiä. Muutama päivä siinä vierähti, kunnes ovikello soi pojan päiväunien aikaan. Vaatteet saapuivat kauniissa ja näppärässä postituspussissa.

Tarkoitus oli lähteä samana päivänä muutenkin pelailemaan koko perheen kanssa palloa ja ottaa kamera mukaan. Ihan vielä ei näy taustalla syksyisiä värejä, mutta nyt olikin mahdollisuus saada viimeisiä kesään vivahtavia kuvia. Päätin hyödyntää tilaisuutta ja napata vaatteet mukaan paketista.

Sieltä paljastui The Brandin vaatteita kaksi kappaletta. Toinen on kollaasistakin löytyvä musta t-paita valkoisilla teksteillä. Koko olisi ehkä saanut olla kuitenkin pienempi, koska nyt helma yltää mekon tapaisesti melkein polviin asti. Oltiin kuitenkin ihan näppäriä ja käännettiin paitaa vähän housujen alle. Lyhythihaisuus tähän aikaan vuodesta on huono juttu, mutta se väljyys taas mahdollistaa, että alle mahtuu pitkähihainen. Toinen vaatekappale sai ensimmäiseksi aikaan negatiivisen reaktion. Vihaan vaatteissa joitakin kuoseja ja yksi niistä on ehdottomasti camo. Kierrän ne kaukaa niin sisävaatteissa, kuin ulkovaatteissakin. Anteeksi, jos loukkaan tällä, mutta kyseinen kuosi näyttää vähän metsäoksennukselta mielestäni. Puettiin kuitenkin molemmat pojan päälle ja mielikin kirkastui kokonaisuuden myötä.



Vaate osottautuikin ihan todella kivaksi. Ennakkoluulot hiiteen ja kokeilemaan. En edelleenkään rakasta tuota camoa, mutta harmaa väri kuvion vierellä tekee siitä neutraalimman. Ihan parhautta jumpsuitissa on väriratkaisu sen selkäosassa. Joskus monen värin ja kuvion yhdistelmä voi olla katastrofi, mutta tässä tapauksessa monipuolisuus on vain pelkkää plussaa +++ !





Hitaasti, mutta varmasti lämpenin tälle vaatteelle. Olen tunnetusti aina ollut hulluna lasten jumppiksiin ja kyllä tästä jotenkin kehkeytyi uusi lemppari. Vaate on erilainen ja poikkeaa muista vastaavista paljon! Asussa on jotakin, joka muistuttaa siitä, ettei Topi ole enää mikään pieni vauva. Tykkään yleisestikin vaatetuksessa yksityiskohdista, joita tästä jumpperista löytyy esimerkiksi erivärisistä resoreista selän tekstiin asti.





Se miksi pidän jumpsuiteista on monikäyttöisyys. Ne ovat helppoja vetää päälle kotona ja toisaalta ne toimivat myös lämpimän viileällä säällä haalarin korvikkeena. Jumppikset ovat mukavia päällä ja ne soveltuvat touhuamiseen sekä leikkien keskelle. Ja onhan ne syötävän suloisia!





Koon suhteen täytyy sanoa, että tuli nappivalinta. Lahkeissa toki on vähän ylimääräistä, mutta kerrankin näin päin! Melkein aina jää lahjemitta säälittävän lyhyeksi, joten pitkäjalkaiselle tämä malli on unelma. Muutenkin haalari istuu käsistä sekä vartalosta kivasti. En tykkää malleista, joissa haarus laahaa maata ja tässä sitä ominaisuutta ei onneksi ole.





Paidasta sitten pistänkin vain sovituskuvia putkeen. Jokainen on varmasti joskus käyttänyt lapsellaan t-paitaa, joten en ala sen ominaisuuksia tämän enempää luokittelemaan. Tyylikäs on ja meidän näköinen!








Pakko sanoa, että olen fiiliksissä näistä kuvista. Se tunne, kun pääsee purkamaan kuvia koneelle ja käsittelemään. Se ilo, joka syntyy onnistuneista otoksista. Se, että homma toimii vaatii taas miellyttävät vaatteet, upean maiseman, loistavan mallin ja oikean hetken. Tästä kaikesta syntyy onnistunut kokonaisuus.

Haluan vielä muistuttaa, etten koskaan suosittele mitään, josta en pidä. Jos vihaan jotakin, sanon sen rehellisesti. En halua ottaa vastuuta siitä, että valehtelen ominaisuuksista ja joku menee sitten hankkimaan jotakin huonoa. Tämä on MINUN blogini ja yhteistöistä huolimatta aion säilyttää oman ääneni sekä oman pääni.

Näistä voin rehellisesti sanoa, että olen tykästynyt; niin verkkokauppaan kuin vaatteisiinkin. Suosikkeihin listattu! Kiitos yhteistyöstä!


Lukijoille olisi tarjolla alekoodi! Jos ostat vähintään 50 eurolla jotakin, saat 10 euron alennuksen! Alekoodi on :  SYKSY14 , ja se on voimassa 30.9. asti. 



12 kommenttia:

  1. Aivan mahtavat sovituskuvat! :) Itsellenikin on käynyt joskus niin, että kuosi, jota luulee inhoavansa, alkaakin näyttää lopulta tosi herkuuliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat onnistu tosi hyvin omasta mielestä :)

      Ja näin ne mielipiteet muuttuu. Tosin enempää meille ei camoa kyllä tuu :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Tuo horisonttiin katsova Topi on niin söpö! :) ihan uusi tuttavuus tuo verkkokauppa, täytyy käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy kattomassa tykkäätkö, mä pistin suosikeihin :)

      Ja joo, tykkään kamalasti tosta kuvasta!

      Poista
  3. Kauniit kuvat ja suloinen kuvattava :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kuvat ja mageet vaatteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks :) Oli kyllä hyvä reissu kuvaamiseen kaikinpuolin!

      Poista
  5. Upeet kuvat!! Ja veikeä toi puku! Hauskasti noi värit! Sopii kyllä topille tosi hyvin =) ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii <3 Ihanat! Siellä on kans eräs jolle sopis ;)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommentin!