perjantai 31. lokakuuta 2014

Yhteistyö: CupoNation (Kilpailu!)


Isänpäivä lähestyy ja nyt onkin aika järjestää pienimuotoinen kilpailu sen kunniaksi! Sain hienon mahdollisuuden tehdä yhteistyötä CupoNationin kanssa! Tämä on samalla loistava vinkki teille, jotka tykkäätte säästää hankinnoissa! 

CupoNation on sivusto, joka tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia erilaisiin verkkokauppoihin. CDON.COM, Zalando, Boozt.com, Lekmer, Stockmann.. ja monet muut!  Koodit eivät vaadi edes rekisteröitymistä, joten niiden käyttäminen on erittäin yksinkertaista!1. Siirry osoitteeseen http://www.cuponation.fi/

2. Klikkaa haluamaasi alennuskoodia.

3. Siirryt automaattisesti kyseisen verkkokaupan sivuille. 

4. Lunastaaksesi koodin, syötä se verkkokaupan kassalla siihen varattuun kenttään.

5. Valmis. Olet juuri säästänyt rahaa.


En tiedä, että oletteko te niitä ihmisiä, jotka hankkivat lahjat hyvissä ajoin vai pähkäileeko joku siellä vielä tuskissaan millä muistaisi isää päälle viikon päästä. Selailin hieman CupoNationin sivuja ja silmiini osui muutama hyvä vinkki, jotka laitan tähän alle.

Esimerkiksi valokuva-albumi on miellyttävä tapa muistaa ihmistä. Albumi kätkee sisälleen kuitenkin ne yhteiset muistot ja parhaat hetket, jotka sinä saat henkilökohtaisesti valita. Lahja sopii minkäikäiselle isälle tahansa! CupoNationin alennuskoodilla voit saada Smartphoto kuva-albumista alennusta JOPA 40%, joka on jo aika iso säästö! Klikkaa itsesi sivulle ja tutki ihmeessä lisää!

Toinen hyvä alennus, joka osui sattuneesta syystä omaan silmääni; on peli-alennus Pelaajan Valinnan  valikoimasta. Alennus koskee PS4-pelikonsoleita ja sen pelejä. Aika moni mies on kuitenkin kiinnostunut pelaamisesta ja ehkäpä jopa lätkästä, kuten oma miehenikin. Miltä kuulostaisi kääriä NHL 15-peli lahjapaperiin ja säästää hankinnassa 10%? Klikkaa itsesi sivulla ja kurki valikoimaa!


Tässä oli nyt vain kaksi hyvää vinkkiä, jotka itse halusin teille jakaa. Pienellä vaivalla pääset katselemaan lisää tarjouksia ja ehkä hyödyntämään jotakin niistä! 


Lupasin kuitenkin, että nyt järjestetään kilpailu! Se tehdään yhteistyössä CupoNationin kanssa ja voittona on 50€ arvoinen lahjakortti CDON.COM -verkkokauppaan. Kilpailu tapahtuu Instagramissa!

Jos haluat osallistua kilpailuun, sinun tulee olla rekisteröitynyt Instagramiin. Ideana on se, että osallistujat laittaisivat kuvan jostakin kodin esineestä, joka parhaiten kuvaa omaa isää. Kuva voi liittyä isän harrastukseen, mielenkiinnon kohteeseen tai johonkin teidän yhteiseen muistoon. Onko isä kova pelaamaan? Onko isällä jokin tärkeä oma juttu? Esine voi olla ihan mikä vaan, josta sinulla erityisesti tulee isäsi mieleen. Itse ottaisin esimerkiksi kuvan kitarasta, koska se tuo mieleeni ne illat, jolloin alakerrasta kuului musiikkia. Tärkeintä on, että esine kertoo jotakin keskeistä juuri SINUN isästäsi.


Kuvaan tulisi liittää mukaan merkinnät :  #isänjuttu   @cuponationsuomi  @rosebudlion   !!

Sen lisäksi vielä vaaditaan, että etsit haun kautta käyttäjän cuponationsuomi ja liityt sen seuraajaksi. Jos haluat, voit kertoa kuvatekstissä myös pienen tarinan.  Aikaa osallistua on isänpäivään saakka (9.11.) ja voittaja julkistetaan heti maanantaina (10.11.) ! 


Ja sitten vain osallistumaan kilpailuun!! Jos on jotakin kysyttävää, laittakaa ihmeessä kommenttia/viestiä. Onnea kilpailuun jokaiselle osallistujalle! Kiva nähdä minkälaisia kuvia laitatte!


2 kommenttia:

  1. Hei!! Edelleen odotellaan voittajan julkistamista tai mä en ainakaan löytänyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julkastu :'D En oo ollu oikeen blogin äärellä aktiivisesti viime päivinä. Ollut muuta, niin se jäi mulla luonnoksiin. Mut nyt on siel.

      Poista

Kiitos, kun jätät kommentin!